Om os

Om Skovs Bageri

12. februar 1953 var dagen, hvor man for første gang kunne købe brød og kager hos Skovs Bageri.

Bageriet lå dengang i Blæsbjerggade og var ejet af bagermester Erik Skov. Der lå dengang ca. 40 bagere i Kolding, men det stoppede ikke Erik Skov, der sammen med sin kone Sarah drev bageriet. I 1968 overtog de slotsbageriet i Låsbybanke og åbnede et udsalg i Munkebocentret på Galgebjergvej. I 1971 overtog parret Brønds konditori i Jernbanegade og omdøbte det til Kadré efter svigerdatteren Karen og sønnen Andrew. Erik åbnede derefter endnu en forretning i jernbanegade og i et halvt år havde han de to forretninger i hver sin ende af gaden. De lukkede dog begge pga. praktiske årsager, da man ikke måtte køre dertil i bil, hvilket resulterede i rigtig mange parkeringsbøder, da man jo skulle levere brød til butikkerne. I 1974 lukkede også bageriet i Blæsbjerggade og flyttet til Palmebageriet ved Liva. I 1993 overtog sønnen Andrew og svigerdatteren Karen Skov hele forretningen. I 2003 blev Slotsbageriet på Låsbybanke afhændet, og i 2006 solgte de forretningen, bestående af Bageriet på Galgebjergvej og udsalget ved Liva i Domhusgade til Bent og Morten Jensen, der også er far og søn.

Bent Jensen har tidligere haft bageri, først i Haderslev og dernæst i Tønder, hvor sønnen Morten har hjulpet til. Sønnen Morten Jensen har herefter været produktionsleder i Dansk Supermarked og derudover rejst rundt i verden på luksus krydstogtskibet Queen Elisabeth 2., og sørget for at brødet var af den højeste kvalitet.

Kombinationen af Bents gode gamle håndværk og Mortens erfaringer fra hele verden, er med til at give kunderne hos Skovs Bageri en unik oplevelse af høj kvalitet og gode produkter.

Vision

Vores mission er at give vore kunder en unik oplevelse af god kvalitet og sætte godt gammeldags håndværk i højsædet"

Dine ønsker og behov er vigtige for os. Derfor laver vi alle vore brød og kager fra bunden og bruger kun naturlige råvarer, for at sikre at du som kunde får det bedst mulige produkt.